Τα καλύτερα δώρα για φίλους όταν πας ταξίδι

Τα καλύτερα δώρα για φίλους όταν πας ταξίδι

Αρχικά, πιστεύω ότι όταν έρχεται η στιγμή να πας ένα ταξίδι το οποίο το περιμένεις πως και πώς σου αλλάζει την διάθεση και ονειρεύεσαι τα μέρη που θα δεις και το πώς θα περάσεις εκεί χωρίς τις εντάσεις της δουλειάς...

Τα καλύτερα δώρα για φίλους όταν πας ταξίδι

Αρχικά, πιστεύω ότι όταν έρχεται η στιγμή να πας ένα ταξίδι το οποίο το περιμένεις πως και πώς σου αλλάζει την διάθεση και ονειρεύεσαι τα μέρη που θα δεις και το πώς θα περάσεις εκεί χωρίς τις εντάσεις της δουλειάς.

Το ταξίδι είναι κάτι σαν πόρτα από όπου βγαίνεις από την πραγματικότητα για να μπεις σε ένα χώρο ανεξερεύνητο που μοιάζει με όνειρο. Όπως είπε και ο Γκυ Ντε Μωπασάν (γάλλος συγγραφέας, 1850-1893).

Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της αναστάτωσης του ταξιδιού διότι πρέπει να σκεφτείς τι δώρο να πάρεις σε οικογένεια και φίλους. Περνάς την ώρα σου στα μαγαζιά, ολίγον τι αναστατωμένος, γιατί δεν ξέρεις τι να τους πάρεις και αν θα τους αρέσει.

Έτσι κι εγώ θα σας δώσω την τέλεια λύση για το τι δώρα πρέπει να φέρνουμε σε αυτούς που περιμένουν.
Το πρώτο στην λίστα;Τι άλλο από τα κλασικά σουβενίρ με μαγνητάκια ή αγαλματάκια που αναπαριστούν τα ποιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης. Το αμέσως επόμενο παραδοσιακά γλυκά κατάλληλα συσκευασμένα για να μην γίνεις χάλια στο ταξίδι. Τέλος, κάποιοι και ειδικά οι άντρες προτιμούν διάφορα ποτά είτε τοπικά είτε όχι.

Οπότε την επόμενη φορά που θα πατέ ένα ταξίδι και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα δώρα που πρέπει να πάρετε στους φίλους σας. Θυμηθείτε αυτά που σας είπα.
Στην τελική η σκέψη και μόνο μετράει.