Αυθεντική Ιταλική Καρμπονάρα Με Παρμεζάνα

Αυθεντική  Ιταλική Καρμπονάρα Με Παρμεζάνα 

Είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα των Ιταλών, αλλά και των Ελλήνων. Η καρμπονάρα, αποτελεί μια απόλυτα γευστική συνταγή, η οποία δεν θα σας αφήσει ποτέ παραπονεμένους από το αποτέλεσμά της...

Αυθεντική  Ιταλική Καρμπονάρα Με Παρμεζάνα 

Είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα των Ιταλών, αλλά και των Ελλήνων. Η καρμπονάρα, αποτελεί μια απόλυτα γευστική συνταγή, η οποία δεν θα σας αφήσει ποτέ παραπονεμένους από το αποτέλεσμά της. Επίσης, είναι ένα φαγητό, το οποίο μπορεί να ετοιμαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που το κάνει ιδανικό για τους εργένηδες !

Υλικά:

•350 γραμμάρια καπνιστό μπέικον
•Μια κουταλιά της σούπας βούτυρο
•1-2 αυγά
•Παρμεζάνα τριμμένη
•Πιπέρι μαύρο
•Ένα πακέτο σπαγγέτι (Ν. 7 κατά προτίμηση)

Εκτέλεση: 

Αρχικά, βάλτε τα μακαρόνια να βράσουν σε μια κατσαρόλα, μαζί με αλάτι. Σε ένα τηγάνι, βάλτε το βούτυρο και σοτάρετε το κομμένο σε κομματάκια μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα, αλλά προσέξτε να μην ξεραθεί εντελώς. Παράλληλα, σε ένα βαθύ πιάτο χτυπήστε τα αυγά που έχετε στη διάθεσή σας. Το επόμενο βήμα, είναι (αφού έχετε σουρώσει τα μακαρόνια, αλλά πριν προλάβουν να κρυώσουν) να ρίξετε τα μακαρόνια πάνω από το μπέικον και να ανακατέψετε. Αμέσως μετά, ρίξτε σιγά-σιγά και το αυγό, αλλά φροντίστε να ανακατεύετε καλά, ώστε να ψηθεί από τη θερμοκρασία που θα έχουν τα μακαρόνια σας. Τέλος, προσθέστε την παρμεζάνα και το πιπέρι και σερβίρετε. Είστε έτοιμοι!