3Ημερη Εκδρομή Θεοφανίων στο Borovets

Περισσοτερες πληροφοριες
  • Τιμή: 140 €
  • Χώρα: Βουλγαρία
  • Τύπος Ξενοδοχείου: 4 Star
  • Διάρκεια Εκδρομής: 3 Ημέρες
  • Πόλη: Borovets
  • Ημερομηνία Αναχώρισης: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018
  • Πρωινό/Βραδυνό: ΝΑΙ

Το Μπόροβετς είναι το παλαιότερο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας με μια ιστορία που χρονολογείται από το 1896. Borovets ιδρύθηκε αρχικά στα τέλη του 19ου αιώνα ως ένα κυνήγι θέση για τις βουλγαρικές Kings. Μπόροβετς σταδιακά εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο με ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και ένα δίκτυο πίστες και τα λιφτ κατά μήκος των πλαγιών της οροσειράς Rila, παρέχοντας για ένα ολόκληρο φάσμα των χειμερινών σπορ. Το θέρετρο έχει φιλοξενήσει δύο φορές γύρους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αλπικού Σκι (1981 και 1984), ενώ η πίστα διάθλου είναι μία από τις καλύτερες στον κόσμο. 

 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ
BOROVETS
ΑΝΑΧ: 04/01/2019 - 06/01/2019

1η μέρα: Αναχώρηση από τη πόλη μας το πρωί. Διέλευση συνόρων Προμαχώνα, στάση στα αφορολόγητα και άφιξη στο Μπόροβετς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Ευχάριστη μέρα στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το χιονισμένο τοπίο και τα χειμερινά σπορ. Το Μπόροβιτς βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του βουνού Ρίλα, του υψηλότερου στα Βαλκάνια και σε απόσταση μόλις 70 χλμ από τη Σόφια. Έχει μέσο υψόμετρο 1300 μ. και καλύπτεται από χιόνι για 150 μέρες το χρόνο. Είναι η αφετηρία για την υψηλότερη κορυφή των Βαλκανίων, τη Μουσαλά 2925 μ. Διαθέτει 25 πίστες σκι. Τα πολλά ξενοδοχεία της περιοχής εξασφαλίζουν άνετη διαμονή και διαθέτουν τα πάντα. Το βράδυ μπορεί κανείς να διασκεδάσει στα κέντρα της περιοχής ή να δοκιμάσει την τύχη του στο καζίνο.

3η ημέρα : Πρωινό, λίγες ώρες ακόμη με τη συντροφιά του χιονιού. Αναχώρηση για Ελλάδα. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Λάρισα.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:140 €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: +40€
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΩΣ 12 : 70€


Περιλαμβάνονται:

-Μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
-Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων HOTEL SAMOKOV
-Ημιδιατροφή καθημερινά
-Συνοδός του γραφείου
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης