10ημερη Εκδρομή στη Σικελία (Ελληνόφωνα χωριά)

Περισσοτερες πληροφοριες
 • Τιμή: 1050 ΕΥΡΩ
 • Χώρα: Ιταλία
 • Τύπος Ξενοδοχείου: 4 Star
 • Διάρκεια Εκδρομής: 10 Ημέρες
 • Πόλη: Σικελία-Ελληνόφωνα Χωριά
 • Ημερομηνία Αναχώρισης: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024

Σικελία-Ελληνόφωνα Χωριά

Η Σικελία είναι μια αυτόνομη περιοχή της Ιταλίας και το μεγαλύτερο νησί όλης της Μεσογείου, με έκταση 25.708 τ.χλμ.. Πρωτεύουσα του είναι το Παλέρμο. Τα στενά της Μεσσήνης χωρίζουν τη Σικελία από την ιταλική χερσόνησο και ειδικότερα από την περιοχή της Καλαβρίας. Το ηφαίστειο Αίτνας βρίσκεται κοντά στην Κατάνη. Η Αίτνα έχει υψόμετρο 3.320 μέτρα και είναι το υψηλότερο ηφαίστειο της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ενεργά παγκοσμίως. Οι πρώτοι κάτοικοι της Σικελίας, ήταν φυλές γνωστές στους Έλληνες ως Ελυμοί, Σικανοί και Σικελοί. Απ'αυτούς, οι Σικελοί ήταν εκείνοι που έφτασαν τελευταίοι και σχετίζονταν με τους κατοίκους της νοτίου Ιταλίας, όπως τους Ιταλούς, τους Οινοτριείς κλπ. Για τους Σικανούς πιθανολογείται να έχουν Ιβηρική προέλευση, ενώ οι Ελυμοί μάλλον είχαν έρθει από την περιοχή του Αιγαίου.

"Καλώς ήρτετε": με αυτήν την φράση στα χείλη και με χαρούμενα πρόσωπα μας υποδέχονται σε μια Ελλάδα που η καρδιά της χτυπά έξω από τα δικά της όρια. Η Ελληνόφωνη Καλαβρία σαν τραγούδι φερμένο μέσα από τους αιώνες, ταξιδεμένο στις θάλασσες της Μεσογείου επιβιώνει χάρη στους κατοίκους της. Το μαγευτικό οδοιπορικό στα ποιο απομονωμένα και φτωχικά σπλάχνα της Ιταλίας, όπου οι άνθρωποι μιλούν νια αρχαία δωρική γλώσσα, τα γκρεκανικά, και σύσσωμοι καρδιοχτυπούν για να μη σβήσει η Μεγάλη Ελλάδα, είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικό.

 

10 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ

ΑΠΟ 11/10 έως  20/10/2024


1Η ΜΕΡΑ:ΛΑΡΙΣΑ– ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΕΝ ΠΛΩ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ,ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΟΥΣ.ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ.


2Η ΜΕΡΑ:ΜΠΑΡΙ-ΤΑΡΑΝΤΑΣ –ΡΗΓΙΟ


ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΟΤΟ.ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΠΟΛΗ ΤΑΡΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΗΓΙΟ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΑΛΕΥΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΡΧΑΛΚΙΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΙΑΤΣΕ.ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΙΠΝΟ-ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.


3Η ΜΕΡΑ:ΜΕΣΣΗΝΗ-ΚΕΦΑΛΟΥ-ΠΑΛΕΡΜΟ


ΠΡΩΙΝΟ.ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΣΚΥΛΛΑΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ .ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΝΔΑΡΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΣΕΦΑΛΟΥ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΙΝΙ ΙΜΕΡΕΖΕ,ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΙΜΕΡΑ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ.ΑΦΙΞΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ.ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΔΕΙΠΝΟ,ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.


4Η ΜΕΡΑ:ΠΑΛΕΡΜΟ


ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ 12ΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ,ΤΟ ΝΟΡΜΑΝΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ,ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΟΝΡΕΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΗΣ,Τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ,ΤΟ ΝΤΟΥΟΜΟ ΤΗ ΜΑΡΤΟΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ,ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ Τους ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΔΕΙΠΝΟ,ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

5Η ΜΕΡΑ:ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΕΓΕΣΤΑ-ΣΕΛΗΝΟΥΝΤΑ-ΑΓΚΡΙΤΖΕΝΤO


ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΚΡΙΤΖΕΝΤΟ.ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΓΕΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΟΥΝΤΑΣ.ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΑΩΝ,ΔΩΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ,ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ,ΤΗΣ ΗΡΑΣ,ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ).ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΔΕΙΠΝΟ,ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.


6η ΜΕΡΑ : ΑΓΚΡΙΤΖΕΝΤΟ-ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ


ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 734Π.Χ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ , ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ , ΤΟ ΟΡΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ , ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΟΡΤΥΓΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ , ΔΕΙΠΝΟ , ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ


7Η ΜΕΡΑ : ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ-ΤΑΟΡΜΙΝΑ(ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΙ ΝΑΞΟΣ)


ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΙΑ. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΝΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1910Μ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΛΑΒΑΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΤΑΟΡΜΙΝΑ , ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΥΡΟΜΕΝΤΟ. Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΤΑΟΡΜΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ , TO “ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ’ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΜΕΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΣΟ ΟΥΜΠΕΡΤΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΖΑΡΝΤΙΝΙ ΝΑΞΟΣ, ΔΕΙΠΝΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ


8Η ΜΕΡΑ : ΤΖΑΡΝΤΙΝΙ ΝΑΞΟΣ-ΛΕΤΣΕ


ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΒΑΡΗ , ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΟΛΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΛΕΤΣΕ. ΤΟ ΛΕΤΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η “ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ” Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η “ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ”. ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ Σ.ΚΡΟΤΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Σ.ΝΙΚΟΛΟ Ε ΚΑΤΑΛΝΤΟ, ΤΟ ΝΤΟΟΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΑΡΖΕΝΤΟ. ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΔΕΙΠΝΟ , ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

9Η ΜΕΡΑ : ΛΕΤΣΕ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΜΠΑΡΙ


ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΛΕΝΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΧΩΡΙΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”. ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ , ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ). ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ Η ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΟΠΩΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΕΞΟΧΗΣ , ΤΑ “ΤΡΟΥΛΙ” ( ΠΥΡΓΟΣΠΙΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΕ ΚΩΝΙΚΗ ΣΚΕΠΗ) ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΥΛΙ, “ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ” , ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΙΑ ΟΛΟ ΧΡΩΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΑΦΙΞΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ, ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΟΥΣ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ.


10Η ΜΕΡΑ : ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΛΑΡΙΣΑ
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ . ΑΦΙΞΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 1050 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + 300  ΕΥΡΩ

 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
  • 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* (ΣΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ).
  • ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΙ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙ
  • ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ